La Cecot reconeix avui el president del Grup Moventia, Miquel Martí, per la seva trajectòria


  • Comparteix:

Miquel Martí, president del Grup Moventia / Foto: Grup Moventia

Miquel Martí, president del Grup Moventia / Foto: Grup Moventia

L'empresari i president de la companyia amb seu a Sant Cugat Grup Moventia, Miquel Martí Escursell, rep aquest dimarts el premi de Reconeixement Cecot a la Personalitat 2018 per la seva trajectòria professional. Els guardons s'estreguen a les vuit del vespre al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) en el marc de la 24a Nit de l'Empresari. En aquest acte també rebran un reconeixement empresarial les empreses Macsa ID, Cebiotex, Dormity, Comser, Airos Gluten Free, Fundació Ampans, Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) i Mobles Lloveras i Casamitjana. La cerimònia comptarà amb la presència del president de la Generalitat, Quim Torra.

Miquel Martí Escursell
Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i màster en direcció i administració d'empreses per l'IESE.

És l'actual president de Moventia, i forma part de la tercera generació que lidera l'empresa familiar fundada el 1923. Comença la seva etapa professional el 1970 compatibilitzant la seva formació acadèmica amb la seva experiència professional accedint a tots els llocs de treball fins aconseguir la màxima responsabilitat del grup. Sota la seva direcció Moventia ha viscut un moment de creixement i expansió mitjançant l'adquisició d'altres empreses i actualment compta amb 4.000 col·laboradors que tenen com a missió donar serveis de mobilitat a les persones. El Grup Moventia està format per dues activitats de negoci, una dedicada al sector de la mobilitat pública i compartida (autobusos, tramvies i lloguer de bicicleta pública) Moventis i l’altra, la distribució i reparació de vehicles i motocicletes amb Movento.

En la seva trajectòria professional ha ocupat càrrecs, actualment: és president de la Comissió d'Infraestructures i Transport del Consell de Cambres de comerç de Barcelona; membre del Ple de la Cambra de comerç de Barcelona; membre del Consell de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya; membre del Consell de Mobilitat de la ATM; president de la societat Gestió i Promoció Aeroportuària, S.A. membre del comitè executiu de Fira de Barcelona i vocal Conseller de Faconauto, entre d’altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.