Empreses i professionals se citen a Sant Cugat per potenciar la tecnologia 3D al teixit industrial


  • Comparteix:

Sant Cugat s'ha convertit aquest dijous en el centre neuràlgic de la innovació de les TIC en la tecnologia d'impressió 3D. Els professionals de més d'una trentena d'empreses s'han citat a EsadeCreapolis per debatre i potenciar l'ús d'aquesta tecnologia al teixit industrial català. Tot plegat en una jornada organitzada i promoguda pel Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) amb la col·laboració de l'Ajuntament.

La trobada ha servit per posar sobre la taula el paper de la tecnologia 3D al món industrial i destacar el rol que hi juga Sant Cugat, que s'ha convertit en un 'hub' en la impressió 3D amb empreses punteres del sector com Ricoh, HP i Epson Ibérica i propostes obertes a la ciutadania com el FabLab.

La tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica i Innovació, Joana Barbany, ha estat una de les encarregades d'inaugurar la jornada on ha destacat que Sant Cugat és una ciutat 'amb més llocs de treball que població activa' i ha definit el municipi com un 'pol d'atracció de talent'.

Joana Barbany

Sant Cugat fa una aposta molt clara per la innovació. Tot el que tingui a veure amb jornades dirigides a fomentar la innovació oberta i a que les empreses puguin innovar, hi estarem sempre oberts.


La iniciativa també ha donat a conèixer als professionals el FabLab de Sant Cugat a més de celebrar una taula rodona on s'ha discutit sobre el paradigma de la fabricació digital per explorar nous models de negoci amb la participació de representants de Ricoh, Seat i de l'àrea d'innovació de l'Ajuntament, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.