El cas de l'Ajuntament de Sant Cugat
El 2013 l'Ajuntament va iniciar el recorregut en la cooperació directa Ciutat-Ciutat per donar suport a la consolidació de les institucions democràtiques dels governs locals mitjançant el treball conjunt. Els països d'intervenció són Bolívia, l'Equador i Guatemala, països d'on són originaris els tres principals col·lectius d'origen estranger residents a Sant Cugat.
El 2016 el consistori inicia la col·laboració amb Cotacachi, a l'Equador, amb la implicació de la Sots-Direcció d'Innovació per al suport en la posada en marxa d’una Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). El mateix any també comença un projecte amb la implicació de l'Àmbit de Gestió de Qualitat Urbana i Mobilitat a Petén, a Guatemala, pel suport a l'elaboració d'un programa de gestió integral de residus sòlids.
La trobada tindrà la participació d'una cinquantena de persones d'ajuntaments i administracions locals catalanes, així com d'una vintena de persones de delegacions internacionals de països com Bolívia, l'Equador, Guatemala, Nicaragua, El Salvador, el Senegal, Palestina, el Marroc i el Líban.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.