La formatgeria Can Luc ha obert aquest mes una establiment al carrer de Sant Bonaventura número 39 amb una aposta pel producte artesà i de qualitat. Es tracta de la segona botiga que obren els seus propietaris, després de la del barri de Gràcia de Barcelona. El comerç oferirà fins a 250 referències en formatges procedents d'arreu d'Europa, degustacions, tallers i préstec d'aparells per a 'fondue' i 'raclette'.
Els productes que oferirà Can Luc tenen un denominador comú: són d'elaboradores que fabriquen els formatges a partir de la seva llet. La selecció de referències també es fa amb el criteri d'evitar l'envasat al buit. Segons un dels responsables de la botiga, Dámaso García, la intenció és crear una formatgeria d'estil francès.
Dámaso García
Som una formatgeria clàssica francesa que tracta bé el client i el producte. Trobem a faltar aquest tipus de locals a Espanya i a Catalunya.
Segons García, Sant Cugat és una bona oportunitat de negoci, ja que ofereixen 'una proposta diferent' a les formatgeries de la ciutat.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.