El restaurant japonès Dakidaya obre portes avui a Sant Cugat
Imatge corporativa del restaurant
EconomiaPublicat el 22/set/16 per Paula Casadesús
El restaurant japonès Dakidaya obre les portes aquest dijous al carrer de Sabadell. L'associació Dakidaya, que oferia esdeveniments gastronòmics de degustació a casa del xef Roger Edo, es transformarà d'aquesta manera en restaurant per tenir servei de cuina diari i trobades gastronòmiques cada setmana.
La iniciativa de Dakidaya va néixer al 2013 i ha arribat a tenir més de 1.000 socis. Arran del seu èxit, el president de l'associació i ara propietari del restaurant, el mateix Edo, ha decidit obrir el local a Sant Cugat per arribar a més públic.
El restaurant acollirà cada setmana els esdeveniments gastronòmics i cada dia, de dos quarts de dues a dos quarts de quatre i de dos quarts de nou a dos quarts de dotze, es podrà menjar a la carta. Edo ha avançat a Cugat.cat l'objectiu i els reptes de Dakidaya.
Roger Edo
Arribarem a molta més gent a part dels socis perquè era bastant fàcil omplir els esdeveniments de Dakidaya cada setmana. Ara la idea és obrir cada dia i que pugui venir molta gent.
Your browser doesn’t support HTML5 audio
Edo ha explicat l'oferta gastronòmica.
Roger Edo
Mantindrem la cuina que fèiem a l'associació, el concepte i un preu bastant atractiu. La cuina és de base japonesa amb tocs de fusió amb cuina mediterrània.
Your browser doesn’t support HTML5 audio
No hi haurà cap celebració el dia de la inauguració, però el propietari ha comentat que espera preparar alguna cosa més endavant.