L'Ajuntament i Sant Cugat Empresarial, en converses perquè els empresaris liderin el Santcugatribuna


  • Comparteix:

Anterior edició del fòrum empresarial / Foto: Localpres

Anterior edició del fòrum empresarial / Foto: Localpres

Sant Cugat Empresarial i l'Ajuntament han engegat converses per revitalitzar el fòrum Santcugatribuna sota el lideratge de l'associació empresarial. Segons el president de l'entitat, Joan Franquesa, les dues parts coincideixen en la necessitat de mantenir la cita com un actiu de Sant Cugat i convertir-lo en un referent econòmic del territori.

Les converses han sorgit arran de la petició de SCE al consistori d'assumir l'organització de la cita econòmica. El president de l'entitat empresarial, Joan Franquesa, ha explicat a Cugat.cat que les dues parts mantenen bona sintonia pel que fa a l'objectiu final tot i que, per ara, encara estan en converses.

Joan Franquesa

Ha arribat el moment de sacsejar el model per tornar a ser un referent. En això estem d'acord com també en el fet que sigui SCE qui li doni impuls.


D'altra banda, SCE farà arribar als seus associats els productes i serveis financers que ofereix l'Institut Català de Finances (ICF) gràcies al conveni signat entre les dues parts.

El fòrum
El Santcugatribuna va néixer el 2003 com a punt de trobada i intercanvi de l'empresariat local. Per aquesta cita, hi han desfilat destacats noms del món econòmic, polític i acadèmic. Fins ara, l'organització ha anat a càrrec del consistori i ha tingut la col·laboració de diverses associacions de l'àmbit empresarial. La darrera edició de la cita es va celebrar l'any passat en el context del Sant Cugat Experience.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.