El copropietari del Telefèric, Xavi Padrosa, i un dels xefs del restaurant s'han traslladat a Califòrnia per posar en marxa el nou local. La copropietària de l'empresa, Maria Padrosa, ha explicat a Cugat.cat que han escollit San Francisco perquè és una zona on es valora 'la bona gastronomia'.
Maria Padrosa
La zona ens va cridar l'atenció perquè és un espai en creixement i no té cap proposta de pintxos.
La propera obertura del restaurant ha suscitat interès entre la premsa californiana. Padrosa ha destacat que alguns turistes provinents de la zona de San Francisco s'han acostat als locals de Barcelona i Sant Cugat per conèixer la seva proposta.
Maria Padrosa
Encara no hem obert i és al·lucinant l'acollida que ha tingut a la premsa. De fet, ja tenim reserves per Nadal, estem al·lucinats
El local, d'uns 600 metres quadrats, tindrà un aforament per a 190 comensals.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.