'Sonrisas y Lágrimas' fa la seva única parada a Catalunya al Teatre-Auditori

Ja fa més de 50 anys que es representa 'Sonrisas y Lágrimas'

Cultura

Publicat el 24/mai/12 per Marina Romero

El Teatre-Auditori acull entre avui i diumenge el musical 'Sonrisas y Lágrimas'. Sant Cugat serà l'única ciutat catalana que acull el muntatge dins la seva gira per l'Estat espanyol. Els papers infantils de Kurt, Marta i Gretl estan representats pels nens santcugatencs que han estat seleccionats en un càsting al mateix Teatre-Auditori. 'Sonrisas y Lágrimas' es representarà set vegades. Les entrades, que estan exhaurides per a l'estrena i per a la sessió de dissabte a la tarda, es poden adquirir pels canals habituals de venda del Teatre-Auditori. Descobreix el musical 'Sonrisas y Lágrimas' a Cugat tv

Amb més de 50 anys d'història, 'Sonrisas y Lágrimas' està considerat un clàssic del teatre musical. Traduït a desenes de llengües, el muntatge arriba aquesta setmana a Sant Cugat amb més de 26 artistes en escena, encapçalats per Silvia Luchetti i Carlos Benito.

El repartiment el completen els nou nens i nenes santcugatencs que van ser escollits en el càsting que va tenir lloc al mateix Teatre-Auditori, entre un total de 140 aspirants. Els nens, d'entre quatre i 13 anys, protagonitzen els papers de Kurt, Marta i Gretl.

El musical explica la història de Maria, una novícia que entra a formar part de la família del capità Von Trapp, un vidu amb set fills que necessita una institutriu. La història està situada en el marc de la Segona Guerra Mundial, i explica la vivència real de la família Von Trapp, que va poder fugir del domini nazi gràcies a les seves qualitats musicals.

Un els productors del musical, Gonzalo Pérez, ha explicat la dificultat d'incorporar nens a les actuacions.

Gonzalo Pérez

Per fer un musical professional hem de treballar molt bé el paper que fan els nens. Per això hem fet aquest càsting exigent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





'Sonrisas y Lágrimas' es podrà veure al Teatre-Auditori des d'avui fins diumenge, amb sessions dobles divendres, dissabte i diumenge.