Don Johnsons posen rumb a Eurovisió


  • Comparteix:

Don Johnsons aspiren a representar l'Estat espanyol a Eurovisió

Don Johnsons aspiren a representar l'Estat espanyol a Eurovisió

El grup de funk-rock Don Johnsons, on toca el baixista santcugatenc Edu Pérez, actua aquest divendres a 'Destino Eurovisión' interpretant una versió de la cançó 'Yo soy aquel', de Raphael. Els vots del jurat i l'audiència del programa de TVE decidiran els cinc grups que passen a la final, on competiran amb els classificats en l'anterior gala.

Don Johnsons és un grup barceloní on toca Edu Pérez, baixista santcugatenc. La banda va guanyar la segona edició del concurs Illegal Festival, imposant-se als grups Citxileo, S.ym i Silence equals Death a la final que va tenir lloc a les Barraques de Festa Major.

A la gala d'aquest divendres, Don Johnsons competirà amb 11 grups més per fer-se un lloc a la final. De les 12 formacions que actuaran, només cinc seguiran endavant en la selecció. El jurat i l'audiència, amb els seus vots, jutjaran si Don Johnsons mereix seguir aspirant a representar l'Estat espanyol a Eurovisió.

El cantant de Don Johnsons, Job Vives, espera que aquest procés de selecció suposi una bona promoció per al grup.

Job Vives

Esperem que sigui un bon aparador. Tot el que sigui ajudar la música és benvingut. Una amiga ens va animar a participar-hi i hem anat passant fases.


En els darrers dies, la formació ha fet públic un avançament del disc que està preparant, el single 'Fiesta Loca'. El so del disc es mourà entre el funk i el rock, amb tocs d'altres estils com el disco.

Job Vives explica que, precisament a causa d'aquest estil que fan, els va sorprendre la bona acceptació que van tenir en la selecció de grups per a Eurovisió.

Job Vives

El nostre estil es basa en el rock i el funk, és més contundent. Per això ens sorprèn i ens alegra que l'hagin rebut amb els braços oberts en un ambient dominat per estils com el pop i les balades.


L'any 2009 va ser el cantant santcugatenc Carlos Ferrer EAI qui va arribar a les fases finals del concurs per anar a Eurovisió. A més, el concurs musical va comptar amb un representant santcugatenc l'any 1994. Va ser el cantant i productor musical Alejandro Abad, que va cantar 'Ella no es ella'.

La gala de 'Destino Eurovisión' s'emetrà en directe aquest divendres a un quart d'onze de la nit, per TVE. No serà la primera aparició televisiva dels Don Johnsons, que ja van actuar al programa de TV3 'Buscant La Trinca'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.