Arnau Subirà (Arritmia): 'Som metges i la música és la nostra segona vida'

La peculiar banda està fundada per cinc metges que compaginen les dues passions


  • Comparteix:

El grup de pop-rock Arritmia és una de les noves promeses de l'escena catalana i té la peculiaritat d'estar fundat per cinc metges que combinen la seva passió musical amb la vocació mèdica. Arnau Subirà, vocalista del grup i fill de l'exalcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, explica que tot va començar 'sense pensar-ho passa' en un viatge a Menorca.

Després de temps fent-se escoltar per tota Catalunya, incloent-hi un concert a la Festa Major de Les Planes l'any passat, Arritmia ha publicat enguany el seu primer disc, Kanantaba.




"Fem tot els que ens dona el nostre temps i les nostres possibilitats", recorda Subirà, qui juntament amb els seus col·legues d'escenari i professió ha posat en comú dos mons totalment diferents.

La banda formada pel mateix Arnau, Jordi Pau, Adrià Guerris, Pedro Mas, Pablo Peláez i amb la recent incorporació de Marina Solé està immersa en plena gira d'estiu. Els pròxims concerts seran el 26 de setembre a Artesa de Segre i el 28 a Castellnou de Seana.




Arnau Subirà

Tots treballem, tots som metges i fa bastants anys que vam començar. Jo tampoc li diria una afició, però sí que les nostres vies ara mateix treballem de metges i el que fem amb la música ho fem perquè ens ho passem bé. És la nostra segona vida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.