Qgat Foto compila una exposició 'lleugera' per a commemorar el dia mundial de la fotografia

La mostra es podrà veure durant l'agost a l'espai Abacus


  • Comparteix:

Exposició del Qgat Foto a l'espai Abacus / Foto: Cugat Mèdia

Exposició del Qgat Foto a l'espai Abacus / Foto: Cugat Mèdia

L'espai Abacus comptarà amb una recopilació de fotografies dels membres de Qgat Foto durant el mes d'agost. D'aquesta manera, en l'exposició hi ha una mostra de 21 fotografies diferents, la qual cada membre de l'associació ha aportat en temàtica lliure. De totes maneres, el president de Qgat Foto, Manel Simón, afirma que un cop ajuntades 'es relacionen pel color, la temàtica o les formes i amb això les pots ordenar perquè sigui un discurs'. També apunta que aquesta recopilació permet donar una visió àmplia d'una associació fotogràfica.

Amb la voluntat de continuar mostrant la fotografia, però d'una manera més "lleugera", l'espai Abacus compta amb una nova exposició de l'associació Qgat Foto en una recopilació de fotografies dels membres de l'entitat. Així, l'exposició s'emmarca en l'homenatge al dia mundial de la fotografia del 19 d'agost.


Manel Simon

No saps les fotografies que hi ha fins que no se ls tens, però quan les poses a la paret te n'adones que n'hi ha unes que es relacionen pel color, la temàtica o les formes. Amb això les pots ordenar per a què sigui un discurs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.