Els imperdibles d'aquesta temporada al Teatre-Auditori

Gerald Fannon, programador de l'equipament cultural, desgrana la programació al 'Faves comptades'


  • Comparteix:

Gerald Fannon, programador del Teatre-Auditori Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Gerald Fannon, programador del Teatre-Auditori Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El programador cultural Gerald Fannon ha revelat els detalls dels pròxims espectacles que acollirà el Teatre-Auditori de Sant Cugat al magazín 'Faves comptades'. La programació promet una àmplia varietat d'espectacles que abastaran diferents disciplines artístiques.

ESCOLTA-HO

Entre les propostes més rellevants, Fannon ha destacat diverses produccions teatrals, musicals i de dansa que arribaran a l'escenari santcugatenc. Aquest divendres, 27 de setembre, es podrà veure la comèdia 'El favor' de Susanna Garachana, "la comèdia de l'any de la temporada a Barcelona", segons el mateix programador. Aquest cap de setmana també es podrà gaudir de música clàssica, amb 'La cinquena de Mahler, amb la Franz Schubert Filharmonia.

Octubre

Miki Núñez serà l'encarregat de donar el tret de sortida del 'Petits Camaleons' amb el concert inaugural per a pares i mares. En dansa, el 25 d'octubre l'equipament proposa 'Forever Tango', de Luis Bravo, un espectacle que ha estat cinc temporades a Broadway. L'endemà, es farà l'homenatge a Victòria dels Àngels, amb motiu del centenari del naixement de la soprano..

Novembre

El 17 de novembre arribarà al Teatre-Auditori la 7a Gala de Ballarins Catalans al Món, un espectacle que reunirà "ballarins excel·lents del país que marxen a l'estranger perquè no hi ha una Companyia Nacional de Dansa a Catalunya", explica Fannon. Una oportunitat única per veure el talent català a la ciutat. En clau musical, el pianista canadenc Tony Ann debuta a l'Estat espanyol i ho fa al teatre públic de Sant Cugat el 23 de novembre amb entrades gairebé exhaurides. "És un artista que està 'on fire'", diu el programador.

Desembre

El desembre arribarà carregat d'activitats. L'equipament ofereix una programació especial per a tots els públics que començarà amb el 'The Mississippi Mass Choir' el 15 de desembre. En teatre, es podrà gaudir de 'faM, 27è circ d'hivern', "un espectacle molt visual i amb molt d'humor", el 20 de desembre. En petit format hi haurà màgia, de la mà del Mag Luas el 21 de desembre i l'endemà es podrà gaudir de 'Ma Solitud', amb Guillem Albà. Els amants de les pel·lícules de Disney podran gaudir de 'Les millors bso de Disney' interpretades per la Franz Schubert Filharmonia el 23 de desembre.

El Ballet de Barcelona s'instal·larà al Teatre-Auditori el 28 i 29 de desembre amb 'El trencanous', on també hi podrem veure el cos de dansa de l'Esbart Sant Cugat.

Per acabar la programació, Joan Pera farà riure el públic amb 'Tot l'any pot ser Nadal, el 30 de desembre.

Aposta per la diversitat

El programador ha emfatitzat el compromís del Teatre-Auditori amb la diversitat cultural, assegurant que la nova temporada oferirà espectacles per a tots els gustos i edats. Aquesta estratègia busca atraure un públic ampli i consolidar l'equipament com un referent cultural a la comarca.

Pots consultar tota la programació aquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.