El cas de Nevenka Fernández arriba a les sales de Sant Cugat amb el film 'Soy Nevenka'

'Megalópolis', de Coppola, el thriller psicològic 'La virgen roja' i la cinta de terror 'El hombre del saco' també s'estrenen als cinemes de la ciutat


  • Comparteix:

L'actriu Mireia Oriol es posa a la pell de Nevenka Fernández / Foto: Un moment de la pel·lícula

L'actriu Mireia Oriol es posa a la pell de Nevenka Fernández / Foto: Un moment de la pel·lícula

El cas de Nevenka Fernández arriba als cinemes de Sant Cugat amb el film 'Soy Nevenka', que es podrà veure a Yelmo i als Cinemes Sant Cugat. Els cinemes públics, a més, projectaran la futurista 'Megalópolis', l'última cinta del director Francis Ford Coppola protagonitzada pel guardonat Adam Driver i 'La virgen roja', el thriller psicològic basat en fets reals de Paula Ortiz que arriba a la gran pantalla després del seu pas pel Festival de Sant Sebastià. A Yelmo també es podrà veure la cinta de terror 'El hombre del saco (Bagman)', basada en la coneguda història de l'home del sac. Tot plegat ho hem repassat al magazín 'Faves comptades' on Sílvia Ferrer també ens ha recomanat tres sèries que considera 'imperdibles': 'Friends', 'Anatomía de Grey' i 'This is us'.

ESCOLTA-HO


'Soy Nevenka'

Dirigida per Icíar Bollaín i protagonitzat per l'actriu catalana Mireia Oriol, el film se centra la Nevenka Fernández, una dona de 24 anys que exerceix de regidora a l'Ajuntament de Ponferrada (Castella i Lleó) i que pateix una persecució molt intensa -a nivell personal i professional- per part de l'alcalde, un home acostumat a tenir tot allò que vol. Quan finalment decideix denunciar, el seu entorn no l'ajuda, la societat de Ponferrada li dona l'esquena i els mitjans la sotmeten a un judici públic. La història, basada en fets reals, s'inspira en el cas d'una dona pionera que va portar un polític influent i molt popular davant els tribunals i el qual va acabar condemnat per assetjament.



'Megalópolis'

Francis Ford Coppola signa aquesta nova pel·lícula futurista amb Adam Driver, Giancarlo Esposito i Nathalie Emmanuel. A la ciutat de Nova York- en un futur amb molta tecnologia i una societat estable -una dona es veu dividida entre la lleialtat al seu pare, amb una visió clàssica de la societat, i el seu amant, un home progressista amb unes idees que xoquen de ple amb les del seu progenitor. El cineasta va escriure el guió del film a principis de la dècada del 1980, però aquest es va retardar en anteposar altres projectes.



'La virgen roja'

Dirigit per Paula Ortiz i amb Clara Roquet al guió, aquest thriller dramàtic d'ambientació històrica i basat en fets reals se situa a l'Espanya dels anys trenta. Hildegart és una jove educada per la seva mare Aurora, que vol convertir-la en una dona de futur amb una ment brillant. Amb 18 anys, Hildegart comença a explorar la llibertat i coneix l'Abel Vilella, que l'ajuda a explorar un nou món emocional i l'anima a allunyar-se de casa seva. La mare, que no vol perdre el control sobre la seva filla, farà tot el possible per evitar que aquesta marxi de la seva llar.



'El hombre del saco (Bagman)'

Basada en la coneguda història de l'home del sac, Colm McCarthy en fa la seva pròpia versió amb aquesta pel·lícula de terror. Durant segles, els pares han avisat els fills sobre l'existència d'aquest ésser maligne que els rapta i els aparta per sempre més de les seves famílies. En Patrick, que en va escapar de petit, ha viscut sempre amb aquest trauma, el qual li ha deixat unes cicatrius molt profundes. Quan es muda amb la família a la seva antiga casa, descobreix que la criatura segueix allà, esperant per prendre-li allò que més estima.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.