El jazz i el flamenc arriben a Sant Cugat de la mà de Michel Camilo i 'Tomatito'

El pianista i el guitarrista presenten el nou repertori aquest dijous al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Camilo i Tomatito estrenen 'Spain Forever Again' / Foto: Jordi Calvera Photography

Camilo i Tomatito estrenen 'Spain Forever Again' / Foto: Jordi Calvera Photography

El Teatre-Auditori de Sant Cugat és l'escenari escollit pel pianista Michel Camilo i el guitarrista José Fernández Torres 'Tomatito' per estrenar el nou repertori 'Spain forever again', aquest dijous 18 de juliol a les 20.30 h. El nou llançament del duet, que combina jazz i flamenc, és un recopilatori de cançons de grans artistes com Chucho Valvés i Camarón de la Isla.

En una entrevista a Cugat Mèdia, revelen que la dificultat més gran que han tingut en la seva trajectòria ha estat ajuntar piano i guitarra en un mateix espectacle. "Mai és el mateix concert, hi ha improvisació segons l'estat anímic en què et trobes aquell dia", apunta Tomatito.

Per la seva banda, Camilo subratlla que "és important que l'ego s'aparti i simplement deixar-se anar per la generositat l'un amb l'altre". D'aquesta manera, en el seu espectacle es van intercanviant el protagonisme entre artistes. "L'art és treure's del mig perquè l'altre brilli", detalla.

Tots dos tornen aquest juliol a Sant Cugat, on ja van tocar el 2007. A més, tenen un gran record de Catalunya, ja que el duet va néixer en un concert al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Les entrades estan gairebé exhaurides. Les poques que queden es poden adquirir al web del Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.