'Casa en flames', la nova pel·lícula protagonitzada per Emma Vilarasau, arriba als cinemes

El film de Dani de la Orden s'endinsa en la reunió d'una família un cap de setmana a la Costa Brava


  • Comparteix:

L'actriu santcugatenca Emma Vilarasau (esquerra) en un moment de la pel·lícula

L'actriu santcugatenca Emma Vilarasau (esquerra) en un moment de la pel·lícula

La cartellera de cinema estrena aquesta setmana la comèdia dramàtica 'Casa en flames', l'última pel·lícula de Dani de la Orden, que s'endinsa en la reunió d'una família un cap de setmana a la Costa Brava amb la santcugatenca Emma Vilarasau com a protagonista. El llargmetratge se centra en la Montse, una dona divorciada que espera el cap de setmana familiar amb molta emoció. El seu ex té una nova parella, els seus fills han crescut i fa temps que fan la seva vida sense fer-li cap cas. L'actriu explica en declaracions a l'ACN que el personatge que s'ha trobat 'ha estat un regal' i que ha estat un rodatge que ha gaudit molt.

De la seva banda, el director Dani de la Orden afegeix que els personatges del film retraten "des de l'amor d'una mare que se sent menystinguda o l'amor tòxic d'un home que necessita que la seva parella li digui tota l'estona que se l'estima". Així mateix, mentre van rodar-la van ser conscients que 'Casa en flames' també parla del paper de les mares.

L'actriu santcugatenca Emma Vilarasau (a l'esquerra al costat de la també actriu Clara Segura, vestida de vermell) durant la presentació de la pel·lícula

L'actriu santcugatenca Emma Vilarasau (a l'esquerra al costat de la també actriu Clara Segura, vestida de vermell) durant la presentació de la pel·lícula / Foto: ACN (Pere Francesch)

El repartiment, més enllà d'estar encapçalat per Emma Vilarasau, també està format per Enric Auquer, Maria Rodríguez Soto, Alberto San Juan, Clara Segura, Jose Pérez-Ocaña i Macarena García.





Emma Vilarasau

És una dona que fa molt de temps que no pot tenir la seva família reunida. Ella se sent sola, deixada, abandonada i poc estimada. Munta un cap de setmana, amb l'excusa de la venda de la casa, amb la família, i allà peta tot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.