Ja es coneixen les bases del Premi Literari Valldoreix 2024

El termini de presentació finalitza el 24 de juliol


  • Comparteix:

Mari Carme Planells, al centre, premiada en l'edició de l'any passat / Foto: EMD Valldoreix

Mari Carme Planells, al centre, premiada en l'edició de l'any passat / Foto: EMD Valldoreix

Els autors i autores que ho desitgin ja poden presentar, fins al 24 de juliol, les seves obres per optar al Premi Literari Valldoreix 2024. Les obres han de ser originals, escrites en català i sense haver estat publicades prèviament en cap format ni difosa per internet. Alhora, només es pot presentar una sola obra per persona.

CONSULTA LES BASES DEL PREMI LITERARI VALLDOREIX 2024

El premi compta amb la modalitat juvenil per a joves d'entre 14 i 17 anys i una altra d'adults per a majors d'edat. En totes dues es demana que no s'incloguin il·lustracions, a excepció d'aquelles que siguin imprescindibles per a la comprensió del contingut. Les obres s'han de presentar a través de la seu electrònica de valldoreix.cat, en la qual cal accedir amb el certificat digital o la idCAT mòbil.

El jurat està format per cinc vocals, a més de la presidència que anirà a càrrec del president de l'EMD de Valldoreix, Juanjo Cortés. El Premi Literari Valldoreix 2024 està dotat amb 2.500 euros. Les obres guanyadores, a més, seran editades i publicades en format imprès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.