Obre una nova galeria d'art a Sant Cugat

La galeria 'Nadir i Zenital' es troba al carrer de la Indústria, a tocar de la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

Belén García i Jaume Ojea, propietaris de la galeria 'Nadir i Zenital' / Foto: Cugat Mèdia

Belén García i Jaume Ojea, propietaris de la galeria 'Nadir i Zenital' / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat compta amb una nova galeria d'art després de l'obertura recentment de Nadir i Zenital, al carrer de la Indústria, a tocar de la plaça d'Octavià. Es tracta d'un negoci del pintor Jaume Ojea i la fotògrafa Belén García. Al nou espai es pot trobar pintura figurativa, fotografia, escultura, obra gràfica i literatura.

La galeria és un espai multidisciplinari que compta amb una proposta molt personal, segons afirmen els seus amos. Alhora, Ojea manifesta que "no és una galeria a l'ús", ja que els usuaris poden interactuar directament amb l'artista. A més, està previst que pugui haver-hi recitals de poesia, trobades musicals o visites guiades.

Ojea i García compten amb una trajectòria àmplia, en la qual han portat les seves exposicions a l'estranger a països com els Estats Units, França o el Japó, entre d'altres. Ara, canvien d'etapa: "Toca gaudir del nostre espai, la nostra gent i explicar el que fem de més a prop".


JAUME OJEA

És un espai multidisciplinar. Podran trobar pintura figurativa, diferents col·lecions, fotografia, escultura, obra gràfica i literatura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.