La Lira i la Unió s'uneixen per primera vegada a través de les caramelles

Les dues corals canten juntes a la Llotjeta del Monestir per enfortir els vincles entre els cantaires


  • Comparteix:

La Societat Coral la Unió Santcugatenca i la Lira s'han unit per un moment aquest Diumenge de Pasqua, per primera vegada a la seva història, per cantar caramelles de manera conjunta a la Llotgeta del Monestir. La Unió i la Lira han escenificat aquest vincle en un dia molt especial on les dues corals surten pels carrers de la nostra ciutat i a través dels cantaires van recorrent diferents punts emblemàtics de Sant Cugat. Cugat Mèdia ha rebut la visita de la Unió que ha cantat diferents peces, amb una novetat destacada, 'Coti x Coti' del grup The Tyets. La Llotgeta del Monestir ha acollit el punt final del recorregut amb molt públic assistent que ha reconegut la gran tasca dels cantaires amb una forta ovació final.

Les caramelles han despertat Sant Cugat, a les deu del matí, com ja és tradició el Diumenge de Pasqua. La Societat Coral la Unió Santcugatenca i la Lira han passejat per diferents indrets ja tradicionals com el Mercat Vell sota l'atenta mirada d'un públic que ha gaudit de les diferents interpretacions. La modernitat també ha arribat a la Lira per fer col·laboracions via bizum o també de manera tradicional en forma de monedes. La Unió també ha visitat la Residència Sant Cugat per fer passar una bona estona als residents i una parada també molt especial a casa nostra, a Cugat Mèdia on han interpretat diferents cançons i una de molt coneguda, 'Coti x coti' del grup The Tyets.

Marta Motger, de la Unió, destaca que "és un dia molt especial per ensenyar el que hem preparat durant tot l'any". De la seva banda, Josep Pros, de la Lira, ressalta els origens de les caramelles i la influència a la cultura popular.

Una manera de donar a conèixer aquestes cançons i que perdurin en el temps. El Monestir ha estat espectador de luxe del final del recorregut i que aquest dilluns també tindrà una segona etapa de les caramelles amb la participació del Cor Caramelles Populars de l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat.






Marta Motger

És un dia molt especial per exhibir les cançons que hem estat treballant.

Josep Pros

Fem difusió de Clavé del que ell volia. Treure la música dels bars als carrers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.