El Teatre-Auditori busca públic d'entre 18 i 30 anys amb 'Cultura Jove'

La iniciativa ofereix descomptes econòmics i abonaments per a aquesta franja d'edat


  • Comparteix:

Imatge d'un espectacle al Teatre-Auditori / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'un espectacle al Teatre-Auditori / Foto: Cugat Mèdia

El Teatre-Auditori busca atraure públic jove gràcies a la iniciativa 'Cultura Jove'. L'equipament aposta unes propostes teatrals i musicals pensades per a les persones entre els 18 i 30 anys, i amb unes ofertes econòmiques amb descomptes de fins al 50%.

Per accedir als descomptes primer cal estar registrat a 'Cultura Jove' des de la web de la mateixa plataforma o del Teatre-Auditori. Els preus amb la iniciativa tenen descomptes del 40 al 50%, en funció del preu de l'entrada normal.

També ofereix abonaments com la tria de quatre espectacles a 40 euros (10 euros per entrada) per a una altra franja d'edat: entre 14 i 25 anys. I si la persona té 18 anys, pot escollir cinc espectacles a 15 euros (3 euros per entrada).

'Cultura Jove' és l'hereva d'Escena 25, que ja oferia descomptes per al públic jove. La principal diferència, més enllà del nom, és que l'edat màxima per accedir als descomptes econòmics per als espectacles del Teatre-Auditori s'amplia fins als 30 anys. A més, les ofertes es podran fer servir tot l'any, mentre que amb Escena 25 es limitava a uns dies concrets.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.