La música antiga, llesta per ressonar a Sant Cugat amb el festival 'Contratemps'

La cinquena edició de la cita comença aquest divendres i porta concerts, òpera, exposicions i conferències a diferents espais del municipi


  • Comparteix:

L'ensemble L'Incantari, especialista en música medieval, serà un dels protagonistes / Foto: Contratemps

L'ensemble L'Incantari, especialista en música medieval, serà un dels protagonistes / Foto: Contratemps

El festival 'Contratemps, músiques històriques ara!' comença aquest divendres i s'allargarà fins al 17 de setembre. El Col·lectiu Música Antiga Sant Cugat, organitzador de la proposta, ha dissenyat per aquesta cinquena edició un programa amb concerts, exposicions, tallers i conferències que es repartiran per diversos espais de la ciutat com la plaça de l'Om, el Cafè Auditori, el Celler Modernista i el Museu del Monestir.

El festival dona el tret de sortida amb els quatre concerts "fringe" a la plaça de l'Om aquest divendres i dissabte. Es tracten de concerts dobles amb grups emergents que interpretaran 'Ensemble Nocturnalia' i 'Ensemble Triálogo' de 19.30 h a 20.30 h. Diumenge serà el torn d'una de les activitats estrelles d'enguany que combinarà música amb ioga a càrrec de Mònica Monés i la música en directe de l'ensemble L'Icantari al Claustre del Monestir.

El cap de setmana següent, el del 16 i 17 de setembre, el festival portarà propostes com l'espectacle familiar 'Rapunzel' al Celler Modernista, la conferència de Josep Borràs al Claustre del Monestir i l'òpera 'Il Combattimento' al Teatre-Auditori.

A la programació, que es pot consultar aquí, també se li sumen activitats paral·leles com un curs de músiques històriques, un taller de samarretes i una exposició sobre el baixó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.