Les àvies i els avis, protagonistes de la 18a edició de la Cantata Infantil

El Teatre-Auditori de Sant Cugat s'omple de nou per promoure la música entre els més petits


  • Comparteix:

Un moment de l'actuació / Foto: Cugat Mèdia

Un moment de l'actuació / Foto: Cugat Mèdia

La Cantata Infantil ha tornat a omplir el Teatre-Auditori de Sant Cugat amb centenars d'alumnes de segon de primària de tota la ciutat, que s'han unit per demostrar el resultat de la feina feta a l'aula de música. En aquesta edició s'ha volgut posar en valor la imaginació i la relació que s'estableix entre nets i avis. Per aquest motiu, la Cantata estava dedicada a tots aquells que han jugat alguna vegada amb els seus avis i àvies.

Sota el títol 'Aventures sense sortir de casa', els infants de Sant Cugat han acompanyat amb la seva veu la història de la Laia, una nena que somia convertir-se en espia, igual que la seva àvia. L'obra recull poemes de l'escriptora Núria Albertí, musicats per la compositora, directora i pedagoga Eva Ugalde. L'espectacle ha comptat amb el suport de música en directe, a més de jocs de llum i la presència d'actors que han representat d'una manera més visual les lletres cantades.

El coordinador de la Cantata, Albert Tejerina, ha valorat l'oportunitat que suposa per als infants actuar en un espai com el Teatre-Auditori: "És la primera vegada que aterren a escenari tan gran, fet que els hi agrada, els impacta i els hi agrada veure tot el que hi ha darrere l'escenari".

L'acte inaugural de l'edició ha comptat amb la presència de l'alcaldessa Mireia Ingla, qui ha fet un petit discurs per felicitar a tots els col·laboradors per aquesta "exitosa iniciativa cultural que implica generositat, complicitat i compromís".





Albert Tejerina

És un projecte que també dona l'oportunitat perquè puguem venir a un auditori com el d'aquí Sant Cugat, tan especial, tan màgic, amb els regidors i tota la gent que ho porta i amb uns alumnes que és la primera vegada que aterren a escenari tan gran, fet que els hi agrada, els impacta i els hi agrada veure tot el que hi ha darrere l'escenari.

Mireia Ingla

Aquest projecte de la Cantata està més que consolidat a la nostra ciutat perquè ja passem a la divuitena edició, on participen moltíssimes escoles d'aquesta ciutat. Són d'aquests projectes que ens fan sentir orgullosos com a ciutat perquè vol dir una col·laboració en molts àmbits des dels mestres de música de les escoles fins al conservatori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.