Una desena d'espectacles ompliran Sant Cugat de titelles a partir de divendres

La 7a edició de la Mostra de Titelles arrenca aquest divendres i s'allargarà fins diumenge


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'edició anterior de la mostra / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de l'edició anterior de la mostra / Foto: Cugat Mèdia

Torna la Mostra de Titelles de Sant Cugat, organitzada per Can Ninot. La 7a edició de la iniciativa porta de divendres a diumenge una desena d'espectacles per a tota la família. Els espectacles titellaires de companyies locals i d'arreu del món es podran veure al Teatre Can Ninot, la sala Clavé de La Unió i la plaça de l'Om. Precisament, aquesta última localització, acollirà quatre actuacions gratuïtes per a tota la família.

CONSULTA AQUÍ EL PROGRAMA

Les exhibicions a la plaça de l'Om són per a tots els públics i l'entrada és lliure. En la resta de casos, les entrades costen 7,5 euros, excepte per als infants menors de 18 mesos, que no hauran de pagar tiquet. Ara bé, hi ha excepcions: els dos espectacles per a infants de zero a tres anys seran d'entrada lliure per als menors de nou mesos d'edat.

En la 7a Mostra de Titelles actuaran companyies de Sant Cugat, com Hilarilar Marionetas, i també internacionals, com els brasilers Pia Fraus, que inauguraran la programació el divendres 4 de novembre. També passaran per la iniciativa la companyia Gecko con botas, procedent d'Indonèsia i que farà l'última actuació, diumenge a La Unió.

Les entrades es poden adquirir a la pàgina web de Can Ninot. Només es podran comprar a taquilla si queden entrades una hora abans que comenci l'espectacle i s'hauran de pagar en efectiu.

També s'emmarca en la programació del festival el Mercat d'Artesans, que s'instal·larà a la plaça d'Octavià i a la plaça de l'U d'Octubre amb una trentena de paradetes i tallers.

Programació 7a Mostra de Titelles

Programació 7a Mostra de Titelles / Foto: Foto: Can Ninot





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.