'Trolls', de Teatre Musical Aula de So, ja està disponible a Spotify

El musical està disponible a diferents plataformes per facilitar que l'alumnat el pugui compartir amb els amics i familiars


  • Comparteix:

Imatge de l'elenc de 'Trolls', del grup infantil de Teatre Musical / Foto: Aula de So

Imatge de l'elenc de 'Trolls', del grup infantil de Teatre Musical / Foto: Aula de So

El musical de 'Trolls' que va interpretar el grup infantil de Teatre Musical Aula de So el curs 2020-2021 ja es pot escoltar a través d'Spotify, Amazon music i iTunes. Amb aquesta iniciativa, que també s'aplicarà als musicals de 'Sister Act' i 'Teen Beach Movie' interpretats el mateix any, es vol facilitar que l'alumnat comparteixi la feina feta durant el curs. 'És una manera molt fàcil d'enviar-ho, per exemple, a la tieta', ha explicat la responsable de Teatre Musical Aula de So, Bruna Marín, 'i de garantir que unes gravacions tan xules tinguin sortida'.

Durant el curs, l'alumnat de cada curs participa en la gravació del musical en un estudi de gravació professional. Un musical que també interpreten en directe a final de curs. "No és un directe, durant el curs anem a un estudi de gravació professional amb l'alumnat i gravem els cors i els solos de tots els temes. D'entrada ens serveix per segons quines actuacions, que així tenim tots els cors gravats, i després també per això, per poder fer un cd a final de curs com de record de tota la feina que hem fet, i també ara, per poder-ho penjar", explica Marín.

De fet, enguany ja han començat a treballar amb els musicals que es presentaran al juny. Marín ha avançat a Cugat Mèdia que els seleccionats han estat 'Encanto', per als grups infantils; 'Hairspray', per al juvenil; 'Chicago', per al grup avançat, i 'Grease', per als adults.

Escolta l'àlbum de Trolls a través d'Spotify, Amazon music o iTunes.


Bruna Marín

Segur que qui ho escolta més és l'alumnat i les famílies, però és una manera molt fàcil d'enviar-ho a la tieta, per exemple. En canvi, si només compres el CD, difícilment ho podràs compartir, a no ser que vingui algú a casa teva i li puguis posar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.