'Plàncton' fa reflexionar el públic del Teatre-Auditori a través de la dansa

L'espectacle, que s'ha celebrat aquest divendres al vespre, forma part del festival Dansa metropolitana


Temes relacionats

'Dansa Metropolitana' torna a Sant Cugat amb 10 espectacles el mes de març (25/feb/22)


  • Comparteix:

L'espectacle de dansa i música en viu 'Plàncton' ha aterrat al Teatre-Auditori amb força i profunditat. Sota la direcció artística de Miquel G. Font i la direcció musical de Patricia de No, l'obra, formada per dues peces antagòniques però complementàries, planteja la possibilitat de tornar als orígens i als plaers més bàsics o contemplatius per assegurar la preservació de la vida al planeta. L'espectacle forma part del festival Dansa Metropolitana.

Segons ha explicat el director artístic i coreògraf Miquel G. Font a Cugat Mèdia, l'obra "és un viatge reflexiu que ens qüestiona per què fem tan complexa una cosa tan senzilla com és la vida, el plàncton".

Es tracta d'un programa doble que inclou les peces 'Smart City' i 'Vox Balaenae'. Mentre 'Smart City' ens mostra el ritme frenètic de la gran metròpolis subjecta al tractament del Big Data, 'Vox Balaenae' ens endinsa a les immensitats marines amb el cant de la balena geperuda com a leitmotiv.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.