'Dansa Metropolitana' torna a Sant Cugat amb 10 espectacles el mes de març

La ciutat és una de les 12 seus de la cinquena edició del festival de dansa que se celebrarà del 10 al 27 de març


  • Comparteix:

Responsables i impulsors del festival 'Dansa Metropolitana' / Foto: ACN

Responsables i impulsors del festival 'Dansa Metropolitana' / Foto: ACN

Sant Cugat participarà en la cinquena edició de 'Dansa Metropolitana', un festival que convida a viure la dansa i les arts en moviment entre el 10 i el 27 de març. La ciutat serà l'escenari de 10 espectacles, el primer previst per al 12 de març. El festival omplirà espais d'arreu de Sant Cugat, carrers i places, amb dansa de tots els estils i per a tothom, i amb espectacles que sorprendran i convidaran a ballar i reflexionar, segons han explicat els organitzadors.

Consulta aquí les activitats del cicle

El cicle s'obrirà a Sant Cugat el dissabte 12 de març a les 18 h a la plaça d'Octavià amb l'espectacle 'El Rumbòdrom', de la mà de José Manuel Álvarez. L'obra és una peça rítmica de rumba on tres ballarines són les palmeres en una festa dinàmica i alegre. Dins d'aquest espectacle s'ha impulsat un projecte comunitari on 30 dones santcugatenques de diferents edats que compartien interès per la dansa, han format part del procés creatiu de l'obra i formaran part de l'espectacle.

Aquest any han tornat a incorporar els espectacles als espais exteriors, que s'han planificat amb l'objectiu de facilitar l'accés a la ciutadania. L'accés serà lliure i no caldrà fer reserva prèvia, exceptuant a l'obra 'El Rumbòdrom', on hi haurà cadires al voltant de l'espectacle a la plaça d'Octavià i sí que caldrà reservar el seient. La resta del públic podrà veure l'espectacle de peu fora de l'espai de les cadires.

El diumenge 27 de març a les 19 h, per tancar l'edició a Sant Cugat, el Teatre-Auditori acollirà la representació 'Highlands' de la companyia Mal Pelo. L'espectacle és un viatge sonor i visual on es barregen diferents disciplines.

Enguany, la iniciativa ha arribat a 12 municipis de l'àrea metropolitana, dos més que l'any passat, que oferiran un total de 301 activitats al voltant de la dansa, amb varietat d’accions dirigides a tots els públics, així com col·loquis, tallers, xerrades, masterclass i fins i tot un joc en línia, 'El trivial de Confluències', que premiarà l'assistència a les diferents activitats del festival.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.