El mal temps no impedeix que 'El Rumbòdrom' porti la rumba a Sant Cugat

L'espectacle de carrer s'ha aixoplugat al Teatre-Auditori per evitar la pluja


Temes relacionats

Se suspèn l'espectacle 'El Rumbòdrom' a causa de la pluja (12/mar/22)

'El Rumbòdrom' inaugura el festival Dansa Metropolitana a Sant Cugat (10/mar/22)

'Dansa Metropolitana' torna a Sant Cugat amb 10 espectacles el mes de març (25/feb/22)


  • Comparteix:

La pluja no ha aconseguit aigualir 'El Rumbòdrom', l'espectacle d'inauguració a Sant Cugat del festival Dansa Metropolitana dirigit per José Manuel Álvarez. Ballarines, músic i públic s'han aixoplugat al vestíbul del Teatre-Auditori, on el ritme, el ball i la música s'han conjurat per oferir un espectacle dinàmic i participatiu. L'obra, conduïda per tres ballarines i un músic, és fruit d'un procés creatiu compartit amb un col·lectiu de dones santcugatenques.

La coautora i productora de l'espectacle, Marta Pinyol, ha explicat a Cugat Mèdia que el col·lectiu de Sant Cugat, a diferència del que s'han trobat en altres municipis, era molt divers i obert a treballar. "Això ens ha permès fer-les participar dins la peça, a banda de desenvolupar un treball d'improvisació i de posada en escena a través dels diversos tallers". Segons explica Pinyol, l'objectiu és "que les dones s'impliquin i es deixin anar en escena, perquè el retorn és brutal".

L'espectacle ja es va posposar la setmana passada per pluja. A causa de les precipitacions d'aquest diumenge s'ha optat per traslladar-lo de la plaça d'Octavià a un espai tancat, com és el Teatre-Auditori.


Marta Pinyol

És una experiència perquè has de fer realment que el col·lectiu connecti i que les dones s'impliquin i deixin anar aquesta part de la rumba que tots tenim quan estem de festa, que realment després l'apliquin en escena. I el retorn és brutal. Quan acaben tenen cara d'acabar de baixar d'una muntanya russa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.