Els Gausacs busquen avaladors per reformar el seu nou local social

Coop57 concediria a la colla un crèdit de 60.000 euros per executar les obres al local del carrer de Sant Bonaventura


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu dels Gausacs / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu dels Gausacs / Foto: Cugat Mèdia

Els Castellers de Sant Cugat busquen persones que els avalin els 60.000 euros de crèdit que necessiten per reformar la seva nova seu, al carrer de Sant Bonaventura, 17. A través de la cooperativa de serveis financers ètics i solidaris Coop57, la colla podria obtenir un aval mancomunat, és a dir, una garantia econòmica i social de suport d'un projecte col·lectiu. Particulars, empreses i entitats poden convertir-se en avaladors, decidint en cada cas la quantitat que es vol avalar.

Tal com expliquen els Gausacs a través de les seves xarxes socials, aquest tipus d'aval no suposa, d'entrada, cap cost per a les persones avaladores. En cas que l'entitat no pogués retornar el préstec, cada avalador respondria en el seu nom i només de la part avalada.

Per convertir-se en persona avaladora d'aquest projecte, cal omplir aquest formulari i fer-lo arribar a la colla castellera.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.