Els titelles de Can Ninot tornen a actuar a casa

El teatre ha tornat a obrir després de gairebé dos anys havent instal·lat purificadors d'aire


  • Comparteix:

Els titelles de Can Ninot han pogut tornar a actuar al seu teatre del carrer de Sallés. El que es defineix com 'el teatre més petit de Catalunya' va haver de tancar fa gairebé dos anys a causa de la pandèmia, però aquest cap de setmana ha pogut reobrir després d'haver pres un seguit de mesures: 'Hem comprat uns purificadors d'aire d'aquests que maten el virus i tenim les finestres de ventilació del local obertes. A més, hi ha la ventilació assistida i la reducció d'aforament', ha explicat Tian Cusidó, director de Can Ninot.

Durant els mesos en què el local ha estat tancat, els titelles de Cusidó han pogut actuar a la Casa de Cultura. Aquest cap de setmana que tornen a Can Ninot, Cusidó s'ha mostrat emocionat: "Tornem a casa, en un espai que al nostre entendre és ideal per veure titelles. És molt acollidor i tens el públic a tocar. Hi ha molts nanos que han començat a veure titelles amb nosaltres que no han estat mai aquí: tot i que fa dos anys que venen a veure titelles, serà la primera vegada que trepitgen Can Ninot!".

L'espectacle que s'ha dut a l'escenari per aquest moment tan especial és 'Els tres porquets', amb una versió de la història tradicional ambientada a Sant Cugat i amb un públic content de tornar al teatre. Així ho ha manifestat un dels pares assistents, Òscar Bella: "Són llocs on els nens s'ho passen molt bé i que val la pena que es mantinguin i que obrin més. Fan molt poble!".






Tian Cusidó

Tornem a casa, en un espai que al nostre entendre és ideal per veure titelles. És molt acollidor i tens el públic a tocar. Hi ha molts nanos que han començat a veure titelles amb nosaltres que no han estat mai aquí: tot i que fa dos anys que venen a veure titelles, serà la primera vegada que trepitgen Can Ninot. I això jo crec que serà curiós.

Òscar Bella

Són llocs on els nens s'ho passen molt bé i que val la pena que es mantinguin i que obrin més. Fan molt poble!



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.