L'amor remou el públic de 'Principiantes' al Teatre-Auditori

L'espectacle, dirigit per Andrés Lima, és l'adaptació teatral d'un relat de Raymond Carver


  • Comparteix:

'Principiantes' és el títol de l'obra, dirigida per Andrés Lima, que ha fet reflexionar el públic del Teatre-Auditori, aquest divendres, sobre l'amor. La peça, que és una adaptació teatral d'un dels relats més coneguts de Raymond Carver, està protagonitzada per quatre personatges que conversen a la cuina una tarda qualsevol. Un matrimoni veterà i una parella més recent comparteixen els seus pensaments sobre el significat de l'amor i la necessitat de l'altre.

L'obra, que ha estat descrita per la crítica com una peça romàntica i punyent, així com alhora realista i poètica, compta amb la interpretació de Javier Gutiérrez, Mónica Regueiro, Daniel Pérez Prada i Vicky Luengo.




Vicky Luengo

Planteja situacions que com a ésser humà et fan plantejar què faries tu. I el que m'agrada de la funció és que no hi ha cap judici moral. Et planteja situacions límit i l'espectador surt bastant tocat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.