El primer amor d'estiu arriba a Sant Cugat amb 'La vida sense la Sara Amat'

Es tracta de la primera coproducció de la Xarxa i la seva projecció als cinemes comptarà amb la directora


  • Comparteix:

La pel·lícula es projectarà als Cinemes Sant Cugat fins aquest dijous 18 / Foto: La Xarxa

La pel·lícula es projectarà als Cinemes Sant Cugat fins aquest dijous 18 / Foto: La Xarxa

'La vida sense la Sara Amat' es projectarà aquest dilluns a dos quarts de vuit del vespre als Cinemes Sant Cugat amb la presència de Laura Jou. La directora del film oferirà una xerrada sobre la pel·lícula, que tracta el primer amor d'estiu i la descoberta sexual com a rerefons de la desaparició d'una adolescent.

És la primera coproducció en ficció de La Xarxa de Comunicació Local, juntament amb Massa d’Or Produccions i ja ha estat àmpliament guardonada en importants festivals: el FIC-CAT 2019, el Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada, i el Bcn Film Festival 2019. En aquest darrer, el jurat li va concedir el Premi de la Crítica, i també el públic el va distingir amb el Premi TV3 a la millor pel·lícula catalana.

Basada en la novel·la de Pep Puig amb el mateix títol, la pel·lícula està ambientada als anys 80 i explica la història del Pep, un noi de 14 anys que s’enamora de la Sara Amat, del poble dels seus avis. Una nit d’estiu, la Sara desapareix sense deixar rastre. S’ha escapat de casa i es refugia a l’habitació del Pep, que es convertirà en el seu còmplice durant els últims dies de l’estiu. Biel Rossell i Maria Morera són els dos joves actors que donen vida a aquesta història.

El film es va estrenar divendres passat i es projectarà als Cinemes Sant Cugat fins aquest dijous. Hi ha diverses sessions.

Sessions
De dilluns a dimecres, a les 16.15, a les 17.45, a les 19.40, a les 21.00 i a les 22.30.
Dijous a les 16.30 i les 18.15.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.