Les 'Nadales al carrer' omplen Sant Cugat d'esperit nadalenc


  • Comparteix:

Petits i grans han entonat càntics clàssics nadalencs aquest dijous a Sant Cugat. Les 'Nadales al carrer' d'enguany han aplegat centenars de persones i una desena de cors infantils i juvenils en una cita organitzada per l'Escola de Música i Dansa Fusió i Sant Cugat Comerç (StC).

La jornada ha arrencat a les sis de la tarda amb una cantada conjunta a la plaça de Barcelona amb infants de diversos cors d'escoles i centres musicals de la ciutat. Després, ha estat el torn d'agafar forces amb una bona xocolata desfeta per recórrer alguns dels carrers del centre de la ciutat. Al repertori, temes com 'El desembre congelat', 'El noi de la mare' i el 'Rabadà'. Els infants amb moltes ganes de passar-ho bé. 'Ens agrada molt cantar nadales', destacaven.

La responsable de la iniciativa, la directora de l'Escola de Música i Dansa Fusió, Gemma Navarra, subratlla que es tracta d'una activitat 'entranyable' que agrada molt a tothom.

Un dels espais visitats, la redacció de Cugat.cat, que ha rebut la coral Joan Maragall. Tot plegat en una cita musical que ja és un clàssic nadalenc a la ciutat.








Gemma Navarra

És entranyable aquest acte. Fa molts i molts anys que el fem. És un record que s'enduen tots els infants de la ciutat.

Bateria

Mai ho havia fet. És la meva primera vegada. / M'agrada cantar i escoltar la resta de nens. / Em fa molta il·lusió fer-ho.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.