El Club Esportiu Valldoreix continua apostant pel tennis d'alt nivell

El torneig Nike és un dels referents al Club Esportiu Valldoreix

Tennis

Publicat el 3/gen/13 per Joan Garcia

El gerent del Club Esportiu Valldoreix, Roger Badia, ha confirmat a Cugat.cat que organitzarŕ tres torneigs d'alt nivell. El Futurest per a joves promeses, el de veterans de nivell internacional i el Nike per a infants són les tres cites referents d'enguany al club valldoreixenc. Badia creu que amb aquestes competicions el Club Esportiu Valldoreix es posiciona com a referent estatal del tennis.

El Club Esportiu Valldoreix continua apostant aquest 2013 per competicions d'alt nivell. La primera cita del calendari serŕ al març amb el circuit Nike per a infants que aplegarŕ més de 500 tennistes vinguts de tot Catalunya. La segona prova destacada serŕ el Futurest dotat amb 10.000 dňlars per a joves promeses del tennis europeu i finalment, al setembre, el campionat internacional per a veterans dels 35 fins als 80 anys amb jugadors europeus. El gerent del Club Esportiu Valldoreix, Roger Badia,

Roger Badia

Aquests torneijos ens posicionen en el món del tennis i també són per a tots els socis.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El pŕdel també tindrŕ el seu espai amb l'organització del Gran Slam amb més de 130 parelles encara sense data al calendari.