Rècord de participants en la 5a edició del torneig de tennis Nike del Club Esportiu Valldoreix

Imatge de recurs

Tennis

Publicat el 29/mar/12 per Jordi Foix

El Club Esportiu Valldoreix organitza la 5a edició del torneig de tennis Nike que comptarà amb rècord de participació respecte les altres edicions. Fins a 630 tennistes vinguts de tota Espanya, de categoria aleví i infantil, buscaran fer-se amb el campionat per disputar així el Màster Nacional. El torneig comença aquest divendres fins el segon diumenge d'abril.

Arriba un dels tornejos més prestigiosos per a joves promeses del tennis, el torneig Nike. A més, aquesta competició és puntuable per disputar el Màster Nacional en què el guanyador es classifica per disputar el Màster Internacional. I és que, el torneig Nike, no només es disputa a la nostra ciutat, sinó que també es juga a diferents localitats d'Espanya i d'Europa. Enguany, la cinquena edició ha batut rècord de participació ja que fins a 630 tennistes d'arreu de l'estat hi seran presents. Un torneig de prestigi dins el món del tennis, i és que professionals com Rafa Nadal, Marcel Granollers, Pablo Andújar o Carla Suárez hi van participar quan eren petits. A més, tots els tennistes rebran samarretes Nike per participar en el torneig. El guanyador serà guardonat amb material esportiu d'aquesta marca.

El director esportiu del Club Esportiu Valldoreix, Roger Badia, explica que aquest torneig fa que el club sigui una referència a nivell organitzatiu.

Roger Badia

És el cinquè any, i ho fem amb molta il·lusió. Organitzar amb Nike costa feina però la gent queda contenta. Ens tenen com a referència a nivell organitzatiu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El torneig de tennis Nike arrenca aquest divendres a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix fins el segon cap de setmana del mes d'abril.