Corretja escull Almagro, Granollers, Ferrero i López en la seva primera convocatòria com a capità

Corretja ha fet la seva primera selecció

Tennis

Publicat el 30/gen/12 per Dani Aguilà

El santcugatenc Àlex Corretja, capità de l'equip espanyol de la Copa Davis, ha anunciat la seva primera convocatòria per a l'enfrontament de vuitens de final contra Kazakhstan. Els tennistes que formaran el combinat espanyol seran Nicolás Almagro, Marcel Granollers, Juan Carlos Ferrero i el debutant Marc López. A l'equip no hi ha cap tennista dels que van guanyar l'edició anterior a Sevilla, absència que ja van anunciar després d'aconseguir el triomf.

Corretja ha hagut de triar jugadors poc habituals per a les convocatòries de la Copa Davis. De fet, un dels components de l'equip, Marc López, debuta com a membre del conjunt espanyol. Això es deu a la renúncia temporal dels tennistes millors classificats al rànquing ATP i campions a la Copa Davis 2011 a participar de l'edició d'enguany. Rafa Nadal, David Ferrer, Fernando Verdasco i Feliciano López van desestimar aquesta opció així que l'equip el completen Nico Almagro, número 11 del món, Marcel Granollers, que es troba a la posició 26, el veterà exnúmero 1 del món i actual número 47, Juan Carlos Ferrero, i el debutant Marc López, que es perfila com el company de dobles de Marcel Granollers.

En qualsevol cas, Corretja ha destacat a la presentació que, tot i que Nadal o Ferrer no formen part de l'equip, ningú està descartat per jugar la Copa Davis 2012. L'eliminatòria contra el Kazakhstan, a la qual Espanya s'enfrontarà per primera vegada, es disputarà al Palacio de los Deportes d'Oviedo el segon cap de setmana de febrer.