Andreu Gimeno valora la tasca formativa del CTNSC

Imatge d'Andreu Gimeno a l'estudi 1 Ramon Barnils

Tennis

Publicat el 20/oct/11 per Pedro Miserachs

L'extennista resident a Sant Cugat Andreu Gimeno, que rebrà un homenatge aquest dissabte al Palau Blaugrana per part de la Federació Catalana de Tennis, analitza el tennis a la nostra ciutat i creu que el Club Tennis Natació Sant Cugat és una de les millors escoles de formació de Catalunya. Gimeno també pensa que Espanya és la favorita a la final de la Copa Davis que l'enfrontarà a l'Argentina, però que no ho tindrà fàcil.

Andreu Gimeno, campió de Roland Garros al 1974 i ambaixador de la Federació Catalana de Tennis, es bon coneixedor del tennis català i creu que el Club Tennis Natació Sant Cugat és una bona escola de formació per les referències que li ha donat el santcugatenc i capità de l'equip de Copa Davis, Albert Costa.

Andreu Gimeno

Sé que hi ha una bona escola de tennis al CTNSC perquè l'Albert Costa hi porta les seves nenes i m'ha dit que està molt bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Respecte a la cita desembre de Copa Davis, Gimeno creu que la presència de Rafa Nadal i David Ferrer decanta la balança per l'equip espanyol, tot i que adverteix de la perillositat d'homes com David Nalbandian o Juan Martín del Potro.

Andreu Gimeno

Amb el Nadal i el Ferrer a individuals Espanya és favorita, però els Nalbandian i del Potro juguen molt bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El Palau Blaugrana de Barcelona acollirà aquest dissabte a partir de les deu del matí l'homenatge a Andreu Gimeno per recaptar fons i poder ajudar l'extennista català que passa per problemes econòmics. A l'homenatge han confirmat l'assistència les vuit millors raquetes a nivell estatal de l'actualitat, Rafa Nadal, David Ferrer, Fernando Verdasco, Feliciano López, Tommy Robredo, Marcel Granollers, Albert Montañés i Guillermo García-López.