El Torneig Internacional de tennis de Sant Cugat augmenta els premis i el nivell

Lizariturry durant una actuació a la ciutat

Tennis

Publicat el 22/set/11 per Àlex Masana

El 8è Torneig Internacional de Sant Cugat es disputa entre el 10 i el 16 d'octubre organitzat pel Club Tennis Natació Sant Cugat. La principal novetat d'enguany és l'augment de la dotació econòmica dels premis que serà de 25.000 dòlars en categoria femenina i de 15.000 en masculina.

Després d'unes primeres edicions en què la dotació econòmica del torneig Internacional de Sant Cugat ha estat de 10.000 dòlars, el Club Tennis Natació Sant Cugat ha volgut fer un salt qualitatiu i ha augmentat els premis fins a 25.000 a la guanyadora femenina i 15.000 al guanyador masculí. El gerent de l'entitat santcugatenca, Francesc Costa, ha afirmat que l'augment de categoria ha vingut donat per una aportació de la federació espanyola de tennis.

Francesc Costa

La federació espanyola vol potenciar els campionats internacionals femenins i ens donen una aportació econòmica.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Encara es desconeixen els jugadors que passaran per les instal·lacions del Club Natació Sant Cugat, però Costa ha avançat que en l'apartat femení hi haurà jugadores d'un nivell equivalent al número 100 del món, i en l'apartat masculí jugadors similars al número 200. Juan Lizariturri serà, gairebé segur, l'esperança santcugatenca en el quadre masculí.