El Club Esportiu Valldoreix, centre del pàdel català

El pàdel, protagonista al Club Esportiu Valldoreix

Tennis

Publicat el 2/feb/11 per Joan Garcia

El Club Esportiu Valldoreix acollirà, del 14 al 20 de març, un grand slam de pàdel, màxima categoria catalana, amb 4.500 euros en premis i amb una participació de 100 parelles. El director esportiu del club valldoreixenc, Roger Badia, destaca l'aposta que fa l'entitat per potenciar i promocionar el pàdel.

El Club Esportiu Valldoreix vol ser un referent del pàdel català i per aquest motiu organitza un grand slam amb els millors palistes del territori català. El torneig es dividirà en tres categories segons el nivell dels participants. El director esportiu del club valldoreixenc, Roger Badia, explica que l'entitat vol apostar per aquest esport.

Roger Badia

Volem apostar de manera forta pel pàdel i aquest torneig situa el club com a referent català.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El campionat es disputarà del 14 al 20 de març. El club també organitzarà un torneig per a menors d'edat al mes de maig. L'entitat valldoreixenca també continua apostant pel tennis amb la 7a edició del torneig tennis i cultura, en el qual 100 jugadors benjamins disputaran diferents eliminatòries des del 19 de febrer fins al 13 de març. Badia explica quin és l'objectiu d'acollir aquesta competició.

Roger Badia

Aquest torneig és el primer contacte que tenen els tennistes amb el món competitiu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




En aquesta prova, els participants reben una samarreta, un obsequi i un llibre, gentilesa de Círculo de Lectores, que vol fomentar la lectura entre els més petits.