Dapkute, semifinalista

Imatge d'arxiu d'Iveta Dapkute

Tennis

Publicat el 28/oct/10 per Pablo Vazquez

La tennista lituana del Club Esportiu Valldoreix, Iveta Dapkute, ha accedit a les semifinals del Torneig Internacional ITF del Club Tennis Natació Sant Cugat (CTNSC) després de guanyar (6-2, 6-3) Laura Úbeda. La seva rival en busca d'un lloc a la final serà la italiana Federica Quercia, amb qui s'enfronta divendres al migdia. L'altre santcugatenc que seguia viu al torneig, Juan Lizariturry, ha quedat eliminat del quadre de dobles amb la seva parella, Andoni Vivanco-Guzmán.

Dapkute és l'última supervivent del tennis santcugatenc en aquest torneig de joves promeses. La tennista del Club Esportiu Valldoreix s'ha plantat a les semifinals després de desfer-se (6-2, 6-3) de Laura Úbeda. Ara, l'espera la italiana Federica Quercia, amb qui haurà de lluitar per accedir a la gran final del quadre femení. Dapkute i Quercia s'enfroten divendres al migdia, mentre que les italianes Benedetta Davato i Karin Knapp disputaran l'altre semifinal a la mateixa hora.

Menys sort ha tingut el jugador local Juan Lizariturry, qui fent parella amb Andoni Vivanco-Guzmán, s'ha quedat a una sola passa de la final del quadre de dobles. Carlos Calderón-Rodríguez i Gerard Granollers-Pujol els han vençut 7-6(4) i 4-6[10-6] a les semifinals del torneig.

Divendres es disputen les dues finals de dobles. La masculina serà Miguel Ángel López i Pablo Santos contra Carlos Calderón-Rodríguez i Gerard Granollers-Pujol. La femenina, Desirée Schelenz i Yana Sizikova contra Ivonne Cavalle-Remiers i Carmen López-Rueda.