Lizariturry i Vivanco-Guzmán passen a semifinals, Iveta Daptuke a quarts

Imatge d'arxiu

Tennis

Publicat el 27/oct/10 per Pablo Vazquez

La parella formada pel jugador del Club Tennis Natació Sant Cugat (CTNSC) Juan Lizariturry i Andoni Vivanco-Guzmán ha accedit a les semifinals del Torneig Internacional ITF que s'està celebrant al club santcugatenc. Pel que fa a la resta de partits amb interessos santcugatencs, al quadre femení, Iveta Daptuke ha passat a quarts de final, mentre que Marie Temin ha quedat eliminada.

Lizariturry i Vivanco-Guzmán s'han desfet de Mike Vermeer i José Checa-Calvo per 2-6 i 6-2 (10-2). Amb aquest resultat, la parella passa a semifinals i segueix endavant al quadre de dobles. Dijous a la tarda, buscaran una plaça per la final contra Miguel Ángel López i Pablo Santos-González.

Al quadre femení, només hi haurà una representant santcugatenca en la jornada de dijous. Marie Temin ha caigut eliminada a vuitens contra Karin Knapp per 6-2 i 6-0. Qui sí ha passat a quarts és l'altra representant de la ciutat, Iveta Dapkute, que ha guanyat Marta Morga per 7-5 i 7-6. Dapkute jugarà dijous al migdia contra Laura Úbeda en busca d'un lloc a les semifinals.