Bon inici a Metz

Imatge d'arxiu de Tommy Robredo

Tennis

Publicat el 21/set/10 per Pablo Vazquez

El tennista resident a Sant Cugat Tommy Robredo s'enfrontarà amb el jugador uzbek Denis Istomin a segona ronda de l'Obert de Moselle, a la localitat francesa de Metz. Robredo va desempallegar-se dilluns de l'alemany Daniel Brands (6-1 i 7-6), mentre que Istomin va vèncer el francès Florent Serra (6-4 i 6-4).

Després de caure als vuitens de final del US Open, Robredo ha començat de la millor manera possible a Metz. El d'Hostalric va derrotar en poc més d'una hora l'alemany Daniel Brands, a qui ja va començar trencant-li el servei. Robredo, 40è classificat de la llista ATP i 7è cap de sèrie del torneig francès, va acabar imposant-se (6-1 i 7-6) sobre la pista ràpida de l'Obert de Moselle.

Tommy Robredo torna a Metz per primer cop després d'aixecar el títol l'any 2007, en una final que va guanyar contra Andy Murray. Ara, el resident a Sant Cugat busca revalidar el títol després d'una temporada difícil. El català s'enfrontarà a segona ronda amb Dennis Istomin, en busca d'una plaça als quarts de final.