Distaq, Grup Sisquella i Novartis guanyen l'Interempreses de Tennis

Imatge dels finalistes del torneig

Tennis

Publicat el 14/mai/10 per Joan Garcia

La 3a edició del Torneig Interempreses de tennis ja té nous guanyadors. Distaq, Grup Sisquella i Novartis es converteixen en els nous campions de la competició. Un total de 23 empreses han participat en aquest campionat.

Ja ha finalitzat la 3a edició del Torneig Interempreses de tennis. Les finals es van disputar ahir al vespre amb tres partits. Distaq es va imposar en tres sets molt ajustats a JG Associats per 7-5, 6-7 i un tie break de 8 a 6. La segona final va ser molt ràpida amb victòria del Grup Sisquella per un doble 6 a 1 a Oceans Luxury. El darrer matx va caure del costat de Novartis per 6-4 i 6-1. La competició s'ha disputat al CAR de Sant Cugat, organitzat per Fisport, i amb el patrocini del Grup Sisquella.