Lluís Jiménez: 'Estic molt agraït per aquest reconeixement'

Fotografia de Localpress

Tennis

Publicat el 17/mar/10 per Pablo Vazquez

L'expresident del Club Tennis Natació Sant Cugat, Lluís Jiménez, es mostra agraït per la placa d'homenatge que va rebre dimarts de mans de l'alcalde, Lluís Recorder. Després de quatre anys al capdavant de l'entitat, Jiménez ha qualificat el club com una insígnia de la ciutat i ha encoratjat el nou president, Jordi Forcano, a treballar amb valentia per superar tots els reptes que se li presentin.

Lluís Jiménez ha agraït aquest reconeixement a la seva tasca com a president del Club Tennis Natació Sant Cugat, club que ha dirigit des del 2006 fins a principis del 2010.

Dimarts, l'alcalde va lliurar-li una placa d'homenatge en un acte a la Sala Ginesta de l'Ajuntament. Jiménez valora molt positivament els seus anys al capdavant de l'entitat i destaca la generositat de tots els que han pensat en ell ara que deixa el càrrec.

Lluís Jiménez

Estic molt agraït i content per què hagin pensat en mi.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





A l'acte també va ser-hi present el nou president del Club Tennis Natació Sant Cugat, Jordi Forcano, a qui Jiménez va encoratjar a treballar amb valentia per fer realitat tots els reptes del club.