Robredo, contra la revelació d'Indian Wells

Imatge d'arxiu del tennista Tommy Robredo

Tennis

Publicat el 17/mar/10 per Pablo Vazquez

El tennista resident a Sant Cugat Tommy Robredo juga aquesta matinada els vuitens de final de l'Open d'Indian Wells contra el jugador xipriota Marcos Baghdatis. Robredo arriba després d'imposar-se dimarts a l'israelí Dudi Sela, mentre que Baghdatis es presenta com el jugador revelació del torneig després d'haver eliminat, contra tot pronòstic, el número u del món, Roger Federer.

El xipriota s'ha convertit ja en la sorpresa de l'Open californià al deixar fora de combat el millor jugador del món, Roger Federer. El suís, que va desaprofitar fins a tres boles de partit, va acabar perdent per 5/7, 7/5, 7/6 (4) i està eliminat del primer Master 1000 de la temporada.

D'aquesta manera, el veí de Sant Cugat Tommy Robredo es veurà les cares aquesta matinada amb Marcos Baghdatis a vuitens de final de l'Open d'Indian Wells. Robredo, que arriba després de desfer-se de Dudi Sela per la via ràpida, haurà de plantar cara al jugador que ha estat capaç d'eliminar el número u del món si vol continuar avançant rondes al torneig californià.