Albert Costa i Tommy Robredo inicien la defensa de la Copa Davis

El combinat espanyol és l'actual campió de la Copa Davis

Tennis

Publicat el 5/mar/10 per Pedro Miserachs

L'equip espanyol de Copa Davis, amb dos residents a Sant Cugat, el capità Albert Costa i el tennista Tommy Robredo, comença avui la 1a ronda de la competició contra Suïssa. La Plaça de Toros de la Ribera de Logronyo és l'escenari d'aquesta eliminatòria on Espanya defensa el títol aconseguit la temporada passada contra la República Txeca.

Albert Costa ha escollit, a més de Tommy Robredo, els tennistes David Ferrer, Marcel Granollers i Nicolás Almagro per intentar superar l'equip helvètic integrat per Stanislas Wawrinka, Marco Chiudinelli, Michael Lammer i Yves Allegro. En principi està previst que Robredo participi en el partit de dobles amb Marcel Granollers, a més d'individuals.

En tots dos equips hi ha baixes. En el combinat espanyol, ni Rafa Nadal, ni Fernando Verdasco ni Feliciano López han estat convocats, mentre que a Suïssa tampoc participa el seu millor jugador, el número 1 del món, Roger Federer. L'eliminatòria es disputa des d'avui fins diumenge a la Plaça de Toros de la Ribera de Logronyo.