Tommy Robredo entra a la llista d'Albert Costa per la Davis

Albert Costa celebrant l'últim triomf a la Copa Davis

Tennis

Publicat el 23/feb/10 per Pablo Vazquez

L'extennista i capità de l'equip espanyol de Copa Davis, el veí de Sant Cugat Albert Costa, ha inclòs al tennista Tommy Robredo, també resident a la nostra ciutat, en l'equip de Copa Davis que inicia el proper 5 de març la defensa del títol. Robredo es troba actualment als Emirats Àrabs disputant el Torneig de Dubai, on ha superat el partit de primera ronda contra el francès Julien Benneteau per 6/2 i 6/1.

Jornada de bones notícies per Robredo, que avança al Torneig de Dubai i entra en la llista de Costa per la Copa Davis. El combinat espanyol de Davis s'enfrontarà a Suïssa en la primera ronda d'aquest torneig a Logronyo del 5 al 7 de març, una eliminatòria en la que no hi seran ni Rafa Nadal ni Roger Federer. El capità Albert Costa presenta doncs una llista amb baixes significatives de la que cauen Nadal i Fernando Verdasco, amb molèsties físiques, i Feliciano López que va autodescartar-se dilluns.

La convocatòria de Costa per la primera ronda de la Copa Davis compta doncs amb només un dels quatre campions de l'última edició, l'alacantí David Ferrer. Costa ha comptat amb un altre veí de la nostra ciutat per completar l'equip, Tommy Robredo, que formarà part del grup junt amb David Ferrer, Juan Carlos Ferrero i Marcel Granollers.

Mentrestant, Robredo està disputant el Torneig de Dubai, en el que ha superat la primera ronda imposant-se per 6/2 i 6/1 al francès Julien Benneteau. Robredo es veurà les cares amb l'austríac Jurgen Melzer a segona ronda.