Més premis per Costa i Robredo

Imatge d'arxiu d'Albert Costa als estudis de Cugat tv

Tennis

Publicat el 17/des/09 per Pablo Vazquez

L'extennista resident a Sant Cugat i capità de l'equip espanyol de Copa Davis, Albert Costa, rep el Premi Segura Viudas que concedeix l'Associació de Periodistes de Tennis (APT) per haver-se convertit en el primer espanyol a aconseguir la Copa Davis com a jugador i entrenador. L'APT també guardona el tennista resident a Sant Cugat, Tommy Robredo, amb el premi al Joc Net.

Costa, que ja va ser anunciat com a vencedor del premi a l'Esperit Esportiu de la 13a Festa de l'Esport Català la setmana passada, rep, doncs, un nou premi fruit de la recent victòria a la Davis. En l'entrega dels Premis Segura Viudas 2009, Costa ha agraït l'ajuda i la confiança dipositades en ell per part de l'afició, la Federació Espanyola de Tennis, els jugadors i el seu ajudant, Francesc Roig.

Tommy Robredo també rep el reconeixement de l'APT i s'endú el premi al Joc Net. A banda del guardó, el tennista resident a Sant Cugat ha anunciat els seu calendari per al 2010, que introdueix canvis significatius amb l'objectiu de tornar al 'top ten'. Després de l'Open d'Australia, Robredo jugarà els torneigs de pista dura de Rotterdam, Marsella i Dubai, i no defensarà els seus dos títols de 2009, aconseguits a Buenos Aires i Costa do Sauípe.