Robredo, 16è del rànquing final de l'ATP 2009

Robredo ha guanyat dos Opens al 2009

Tennis

Publicat el 2/des/09 per Pablo Vazquez

El tennista resident a Sant Cugat Tommy Robredo acaba la temporada en 16 posició del rànquing final de l'ATP. L'olotí, que al 2009 s'ha proclamat campió dels Opens de Buenos Aires i Costa do Sauipe, millora la 21a posició aconseguida l'any passat amb gairebé el doble de punts.

Quan ja s'han disputat tots els tornejos puntuables del 2009, l'ATP publica el seu rànquing final de la temporada. Un any més, la classificació mundial continua liderada pel tennista suís Roger Federer, perseguit pel manacorí Rafa Nadal. La 16a posició del rànquing l'ocupa el resident a Sant Cugat Tommy Robredo, que va protagonitzar un mes de febrer triomfal en el que va proclamar-se campió de dos Open ATP 250 consecutius. El primer a Buenos Aires, enfront l'argentí Juan Mónaco, i el segon a Costa do Sauipe, contra el brasiler Thomaz Bellucci.

Amb aquest 16è lloc, Robredo aconsegueix millorar la 21a posició de la temporada passada i gairebé dobla el número de punts aconseguits. L'olotí finalitza el 2009 amb 2.175 punts i 1.273.000 dòlars en premis.

Deixant de banda el rànquing ATP, Robredo continua pendent de l'evolució de la lesió muscular del seu company d'equip de Copa Davis Fernando Verdasco, ja que Tommy Robredo va ser designat com a suplent pel seleccionador del combinat espanyol, Albert Costa, per a la final d'aquest cap de setmana.