Més de 200 tenistes júniors de 22 nacionalitats diferents opten a participar al 4t Torneig ITF al CE Valldoreix

Del 30 de juliol al 4 d'agost tindrŕ lloc el prestigiós torneig júnior de categoria J60 de la Federació Internacional (ITF)

D'esquerra a dreta, la tenista Sňnia Delgado; Juanjo Cortés, president de l'EMD Valldoreix; Joan Carles Pradell, president del CE Valldoreix; i Xavier Humet, vicepresident segon de l'EMD / Foto: Cugat Mčdia

Tennis

Publicat ahir per Marc Lladó

El CE Valldoreix celebrarŕ la 4a edició del Torneig ITF Júnior del 30 de juliol al 4 d'agost. Aquesta competició, organitzada per la Federació Internacional de Tenis (ITF), que estŕ dins el circuit catalŕ, tindrŕ la presčncia d'equips com el Real Club de Tennis Barcelona, el Club Barcino o el Club de Tennis Vic. Ara mateix hi ha més de 200 jugadors inscrits de 22 nacionalitats diferents, en espera de saber si tindran un lloc al torneig.

Enguany la ITF ha concedit al torneig la categoria J60. Aixň significa que la competició tindrŕ dues disciplines, tant en la categoria masculina com femenina: la individual i els dobles. Un total de 32 nois i 32 noies disputaran la fase prčvia, i només quatre de cada categoria obtindran un bitllet per les fases finals.

Juanjo Cortés, president de l'EMD Valldoreix, entitat col·laboradora en l'organització de l'esdeveniment, es mostrava orgullós de la capacitat de treball i organització que ha tingut el club: "Posar el nom de Valldoreix per esdeveniments esportius del nivell esportiu que té aquest torneig és un valor afegit que té la vila i el club esportiu". Així mateix, Joan Carles Pradell, actual president del club, ha agraďt l'activa col·laboració i suport de l'EMD.

El torneig de categoria Júnior admet a jugadors de fins a 18 anys, i els permetrŕ obtenir punts per al rŕnquing de la ITF.

A la presentació, celebrada aquest dimarts, també hi ha assistit la tenista del CE Valldoreix Sňnia Delgado, responsable de l'oficina del jugador durant el torneig; i el vicepresident segon de l'EMD, Xavier Humet, que exercirŕ com a president accidental durant els dies que es disputi la competició.




DECLARACIONS

Juanjo Cortés

Posar el nom de Valldoreix per esdeveniments esportius del nivell i qualitat d'aquest torneig, és un valor afegit per la vila de Valldoreix, i evidenment pel club esportiu. Aixň mostra el dinamisme i capacitat de les nostres entitats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio