El Rugby Sant Cugat ja coneix els rivals al debut històric de la Copa de la Reina

Majadahonda, Túria i Eibar jugaran davant les santcugatenques a la primera fase el 19 i 20 de juny


Temes relacionats

Sant Cugat serà la seu de la segona fase de la Copa de la Reina de rugbi a 7 (18/mai/21)


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat vol seguir fent història / Foto: Cugat Mèdia

El Rugby Sant Cugat vol seguir fent història / Foto: Cugat Mèdia

El Rugby Sant Cugat ha quedat enquadrat al grup A de la Copa de la Reina de rugbi a 7 que es disputarà a Galícia el 19 i 20 de juny. El vigent campió, el Majadahonda, el Túria i l'Eibar seran els rivals en aquesta primera fase de les santcugatenques. L'equip d'Albert Casorrán, després de pujar a la Divisió d'Honor, debuta en aquesta competició. El tècnic de l'equip, Albert Casorrán, ha ressaltat que l'objectiu és mantenir la categoria i alerta del perill del Majadahonda, el principal candidat al triomf. TES0631 La segona fase de la competició serà a la Guinardera el 26 i 27 de juny amb la participació de 12 equips.

La Corunya serà la seu de la primera fase d'aquesta competició que retorna després de dos anys d'aturada per la Covid-19. El Rugby Sant Cugat participa aprofitant la plaça vacant de l'INEF.

La competició és divideix en tres grups de quatre equips i d'aquí s'extreu una classificació final del primer classificat que obté 22 punts, seguit del segon que en suma 19 i així fins al dotzè classificat que baixa de categoria.

El tècnic de l'equip, Albert Casorrán, ha ressaltat que l'objectiu és mantenir la categoria i alerta del perill del Majadahonda, el principal candidat al triomf.

Aquesta puntuació s'acumula per a la segona fase que es disputa a Sant Cugat.

Els caps de sèrie de la competició són el Majadahonda, guanyador de les últimes quatre edicions, l'Hortaleza i el CRAT.

Els rivals de grup són el Majadahonda, principal favorit, el Túria, que acaba de pujar a Divisió d'Honor B, i l'Eibar, conjunt que disputa la promoció d'ascens a Divisió d'Honor.

CRAT, Complutense, Olímpico Pozuelo i Lleó estan enquadrats al grup B i Hortaleza, las Rozas, Sanse i Universidad de Sevilla integren el grup C.




Albert Casorrán

El partit contra el Túria i l'Eibar hem de sumar. La gran dificultat serà davant Majadahonda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.