Sant Cugat serà la seu de la segona fase de la Copa de la Reina de rugbi a 7

La federació espanyola ha acceptat la petició del Club Rugby Sant Cugat i la competició es jugarà a la Guinardera el 26 i 27 de juny


  • Comparteix:

La plantilla del Club Rugby Sant Cugat celebrant l'ascens a Divisió d'Honor / Foto: Cugat Mèdia

La plantilla del Club Rugby Sant Cugat celebrant l'ascens a Divisió d'Honor / Foto: Cugat Mèdia

L'equip femení del Club Rugby Sant Cugat jugarà la Copa de la Reina de rugbi a 7 per primera vegada a la seva història, i a més ho farà a casa. La competició la juguen els 12 millors conjunts del rugbi estatal i es divideix en dues sèries, els caps de setmana del 19 i 20 de juny i 26 i 27. El club santcugatenc havia demanat que la Guinardera fos la seu de la segona sèrie, i la federació espanyola ha acceptat. La primera fase es jugarà a La Corunya. Les santcugatenques podran jugar aquesta competició, malgrat que tot just acaben d'ascendir a Divisió d'Honor perquè ocuparan la plaça de l'INEF Barcelona, conjunt que es va retirar la passada temporada.

La Copa de la Reina de rugbi a 7 és una competició que es va iniciar la temporada 2016-2017 amb l'objectiu de potenciar aquesta modalitat del rugbi, esport olímpic des de fa alguns anys. La competició es divideix en dues sèries i se sumen els punts assolits en les dues fases.

El Rugby Sant Cugat podrà d'aquesta manera conèixer quin és el nivell dels clubs de Divisió d'Honor, categoria on jugarà la lliga la temporada que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.